Cautare

27874 de rezultate pentru "poetul lucian avramescu si una dintre gravele probleme umane saracia" (4.89 secunde)
Ca absolvent al Facutatii de istorie, si caruia profesorul Gheorghe Dumitrascu (Dumnezeu sa-l odihneasca), slobod la gura, ii spusese ceva despre vremurile cand acest oras apartinuse Romaniei si unde Regina Maria construise o frumoasa resedinta de vara, am incercat sa gasesc urmele a ceea ce fusese candva Balcicul.
El este Emil Brumaru, poetul SEXagenar: ... I-a zis-o, cu tragica nostimada, si lui Mircea Dinescu, care i-a spus privindu-l serios si in acelasi timp suspect:
Companiile si autoritatile publice au la dispozitie doua mari programe de finantare din fonduri structurale: Programul Operational Regional (POR) si Programul Operational Sectorial (POS), fiecare cu mai multe axe si care finanteaza mai multe domenii de activitate.
Companiile si autoritatile publice au la dispozitie doua mari programe de finantare din fonduri structurale: Programul Operational Regional (POR) si Programul Operational Sectorial (POS), fiecare cu mai multe axe si care finanteaza mai multe domenii de activitate.
Executivul propus de Lucian Croitoru este "un Guvern Boc mai prost" a precizat analistul politic Dan Pavel. "Nu am fost foarte interesat de nominalizarile facute de Lucian Croitoru. ... Observasem ca Lucian Croitoru nu a avut curaj sa scoata din schema Guvernului restructurat portofoliul Turismului.
Seful statului a comparat Cabinetul Tariceanu II cu un Consiliu de Administratie care reprezinta interese de afaceri si nu pe cel general. Presedintele a condamnat modul in care s-a constituit noul guvern si a repetat ca singura solutie pentru iesirea din criza sunt alegerile anticipate.
Potrivit stenogramei sedintei respective, Saftoiu sustine ca interceptarile convorbirilor facute de SIE sunt pe baza de mandat de la procurorul general si ca Serviciul dispune de aparatura de interceptare.
Exista mai multe tipuri de schizofrenie, astfel ca semnele si simptomele variaza. ... - credinte care nu se bazeaza pe realitate (delir), cum ar fi credinta pacientului ca cineva unelteste impotriva lui - halucinatii auditive sau vizuale (pacientul aude si vede lucruri care nu exista);
Deputatul PNL Mihai Voicu a anuntat, luni, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite ale celor doua Camere, ca s-a decis ca audierile ministrilor propusi de Lucian Croitoru sa inceapa miercuri dupa-amiaza si sa dureze pana vineri, daca se va considera necesar.
Promotorul pugilistului Carl Froch, Eddie Hearn, a anuntat ca meciurile dintre englez si Lucian Bute, programate pentru acest an, nu vor mai avea loc.
votul este doar aparent liber si reflecta doar in mica masura vointa poporului. ... Se profita de saracia si de lipsa de cultura civica ale unor categorii defavorizate, pentru a le influenta optiunea cu sume de bani sau cu bunuri materiale. ... Si asta la o analiza superficiala.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Printi, printese, coborati din basme, rochii din matasuri fosnitoare, domnite imbujorate, magicieni si regi, ba chiar si zmei, balauri si caluti vorbitori au insufletit atmosfera din strada Academiei nr.28. Doar in aceasta seara, totul a fost posibil, orice vis si orice dorinta au devenit realitate.
Ce face pe 26 mai 2019 Lucian Bolcas, avocat, a facut o serie de precizari importante in exclusivitate pentru DCNews, dupa ce, joi, purtatorul de cuvant al presedintelui a anuntat ca Iohannis a semnat decretul referitor la intrebarile pentru referendum.
Acest act normativ nu este cuprins in pachetul legislativ al sanatatii din cauza faptului ca, in toamna anului trecut, membrii Colegiului Farmacistilor din Romania (CFR), PFR, Asociatiei Retelelor de Farmacii din Romania (ARFR) si Ministerului Sanatatii (MS) nu au ajuns la un punct de vedere comun in ceea ce priveste proiectul legii.
In schimb, in sala de judecata, Hrebenciuc sustinea ca are totul la vedere, ca are o avere modesta si ca prejudicuul ar fi fost virtual. Nici azi nu s-a dat niciun metru patrat de padure, nu exista niciun titlu de proprietate eliberat si nici sansa sa fie eliberat vreunul.
Urmaresc cu mult interes comentariile cititorilor, exprimate in spatiul destinat lor in editia electronica a GdS, si chiar cu placere, dialogul fiind apanajul oamenilor inteligenti si o necesitate intr-o societate care se vrea democratica si care s-ar putea chiar sa devina astfel.
Urmaresc cu mult interes comentariile cititorilor, exprimate in spatiul destinat lor in editia electronica a GdS, si chiar cu placere, dialogul fiind apanajul oamenilor inteligenti si o necesitate intr-o societate care se vrea democratica si care s-ar putea chiar sa devina astfel.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul "Cel mai ascultat dintre pamanteni", pe care il puteti citi in continuare.
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
google-analytics.com